Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013


Αγαπητά μας μέλη,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θητεία του τωρινού Διοικητικού Συμβουλίου φτάνει στο τέλος της.

Πέρασαν 2 χρόνια από την εκλογή μας και συμβάλαμε κι εμείς με τη σειρά μας 
στο χτίσιμο ενός δυνατού κι ενεργού σωματείου που υπερασπίζεται και διεκδικεί τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων στο χώρο του χορού.
Ήταν 2 δύσκολα χρόνια, φυσικά για ολόκληρη την κοινωνία, αλλά και για το σωματείο μας ειδικότερα, αν σκεφτεί κανείς ότι τη στιγμή
που ο κλάδος μας ξεκίνησε να διεκδικεί επιτέλους τα εργασιακά του δικαιώματα, την ίδια στιγμή αυτά καταργήθηκαν συλλήβδην,
για εμάς και πολλούς άλλους εργαζόμενους,  από τις κυβερνήσεις των Μνημονίων.
Όμως δε το βάζουμε κάτω, είχαμε τις ήττες μας αλλά είχαμε και τις νίκες μας! 
Όλα αυτά θα συζητήσουμε αναλυτικά στην απολογιστική μας συνέλευση, όπου θα τεθεί και προς ψήφιση η περαιτέρω μείωση της συνδρομής.
Θέλουμε αυτή η προσπάθεια να μην πάει χαμένη, θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει το σ.ε.χω.χο, να συνεχίσει να διεκδικει και να υπερασπίζεται την τέχνη μας και την εργασία! 
Το Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ δεν είναι κάτι απρόσωπο, είναι τα μέλη του! Χωρίς αυτά και την πολύτιμη συμβολή τους το σωματείο δεν μπορεί να υπάρξει. Είναι λοιπόν καιρός να αναλάβουν καινούργια άτομα το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου, να υπάρξουν καινούργιες συνεργασίες.
Εμείς, όπως και όλα τα μέλη που στάθηκαν δίπλα μας και στήριξαν τις συνελεύσεις και τις δράσεις μας, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Σωματείο μας και το επόμενο Δ.Σ.

Γι' αυτό, σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε στην Απολογιστική Γενική Συνέλευση και στις εκλογές για εφορευτική επιτροπή την Κυριακή 6/1/2013 στις 5 μ.μ.(studio Quasistellar 1ος όροφος, Πλαταιών 10, Κεραμικός),  καθώς και την επόμενη Κυριακή 13/1/2013 στις εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ!

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ!

Με εκτίμηση
το απερχόμενο Δ.Σ.