Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Αγαπητά μέλη,

το Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ, έχοντας υπ΄όψην την κρισιμότητα της κατάστασης, όχι μόνο στον κλάδο μας αλλά και σε όλη την κοινωνία, συμμετέχει ενεργά και σε αυτή την 24ωρη πανεργατική απεργία στις 18 Οκτωβρίου!
Αντιλαμβανόμενοι τους εαυτούς μας ως ενεργό κομμάτι αυτής της κοινωνίας, δε μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι την ώρα που θα ψηφίζεται το νέο πακέτο μέτρων και μεθοδεύεται από την κυβέρνηση η οριστική κοινωνική και οικονομική αποδόμηση, 
μέσω των νέων βάρβαρων οικονομικών μέτρων ισοπέδωσης κάθε εναπομείναντος εργασιακού και κοινωνικο-ασφαλιστικού δικαιώματος. 
Και φυσικά, η κατάργηση αυτών των δικαιωμάτων φέρνει μαζί της την κατάργηση του κοινωνικού κράτους (ασφαλιση, παιδεία, υγεία για όλους) επιστρατεύοντας τα πιο σκοτεινά και φασιστικά μέσα επιβολής: χρυσή αυγή, φίμωση της τέχνης, λογοκρισία.

Για όλους αυτούς τους λόγους σας καλούμε να απεργήσετε και να κατεβείτε στο δρόμο!

Μαζί με τα υπολοιπα καλλιτεχνικά σωματεία, πλάι στα σωματεία όλων των εργαζόμενων ανθρώπων, να βρεθεί και το Σωματείο Εργαζομένων του Χώρου του Χορού, ως ζωντανό, ενεργό κομμάτι μιας κοινωνίας που αντιστέκεται στην ισοπέδωσή της.
Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε πια!

Προσυγκέντρωση: Σκαλιά του Αρχ/κου Μουσείου στις 11π.μ. στο πανό της Π.Ο.Θ.Α.

Αυτή τη φορά ας είμαστε όλοι εκεί!
Με εκτίμηση,
Δ.Σ. του Σ.Ε.ΧΩ.ΧΟ.