Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Συμμετοχή στις εκλογές!

Αγαπητοί Χορευτές , Χορογράφοι, Δάσκαλοι Χορού:

Σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή μας στης εκλογές του σωματείου μας είναι επιβεβλημένη και απολύτως απαραίτητη. Χρειαζόμαστε 125 ψηφίσαντες (εγγεγραμένα μέλη του σωματείου) για να καταφέρουμε να έχουμε 3 εκπροσώπους στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Θεάματος Ακροάματος τώρα που συγκυριακά παίρνονται οι αποφάσεις για τις καινούργιες Συλλογικές Συμβάσεις και έχουμε την ευκαιρία να ακουστεί η γνώμη μας και να καταθέσουμε την δική μας πρόταση για φλέγοντα ζητήματα όπως: Μισθοδοσία, ασφάλιση, εργασιακό περιβάλλον, ασφαλιστικούς φορείς, θέατρο χορού , αναβάθμιση των πτυχίων μας, θέσεις εργασίας και συμβόλαια με τα κρατικά θέατρα της χώρας, έγκαιρη καταβολή των επιχορηγήσεων ,διαφάνεια στους τρόπους αξιολόγησης των ομάδων χορού και ενημέρωση των φορέων για κάθε δράση του Υπουργείου Πολιτισμού .
Παρακαλούνται οι Χορογράφοι που η πρόβα τους συμπίπτει με τις ώρες των εκλογών,όπως παραχωρήσουν άδεια στους χορευτές που απασχολούν, και εφόσον είναι και οι ίδιοι μέλη του σωματείου να συμμετάσχουν στην διαδικασία μαζί με τους χορευτές.
Δικαίωμα ψήφου έχουν τα μέλη του σωματείου που είναι ταμειακά εντάξει για το 2010 .Ανανεώσεις για το 2010 θα γίνονται και την ημέρα των εκλογών για όσους δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι και επιθυμούν να ψηφίσουν. (Συνδρομή μέλους 50€)
Τα μέλη που θα γράφονται για 1η φορά στο Σωματείο την ημέρα των εκλογών δεν θα μπορούν να ψηφίσουν.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η ημερομηνία των Εκλογών για Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και Αντιπροσώπους ΠΟΘΑ και ΕΚΑ, ορίστηκε για την
Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 από τις 14:30 μμ έως τις 18:00 μμ στο BOOZE COOPERATIVA(Κολοκοτρώνη 57).